Ruime stalling in omgeving Utrecht en Harmelen

CCI28012014De Firma Kroon heeft ruim 3500 m2 stallingsruimte. U vind ons in Harmelen, aan de rand van het Groene Hart, tussen Utrecht en Woerden.
Wij bieden plaats aan uw bagagewagen, vouwwagen, trailer, boot, motor, oldtimer, caravan, camper en alle andere dingen waar u zelf geen plaats voor heeft.

Alle loodsen zijn speciaal gebouwd voor de stalling en voorzien van betonnen vloeren. De overhead deuren zijn 4 meter hoog. Het grote verharde buiten terrein is afgesloten door middel van elektrische schuifpoort met intercom.

Wij hebben de idealde oplossing voor caravanstalling in Utrecht, Woerden, Stichtse vecht en omstreken.

Onze openingstijden zijn:
maandag, woensdag, vrijdag 8:30 – 18:00 uur
dinsdag & donderdag: op afspraak tussen 17:00 – 18:00 uur
zaterdag 8:30 – 12:30
lunchpauze van 12:30 – 13:30
zondagen en feestdagen gesloten
Let op: vanaf 1 november t/m 1 maart alleen open op afspraak.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHet brengen van uw voertuig kan zonder afspraak gebeuren
Als u uw voertuig weer op wilt halen,  dient u dit twee werkdagen van te voren telefonisch bij ons te melden. Voertuig op halen tussen 1 november t/m 1 maart, dient u voor 1 oktober te melden.
Wij verzoeken u daarbij het betreffende kenteken en merk aan ons door te geven,
wij zullen er dan zorg voor dragen dat uw voertuig buiten voor u klaar staat.

Bij het stallen van uw voertuig dient de gasfles te zijn verwijderd en is het aanbrengen van een disselslot niet toegestaan .
Campers moeten voorzien zijn van een hoofdschakelaar.

Stallingsplaatsen worden uitsluitend op jaarbasis verhuurd en gefactureerd waarbij de huurtermijn loopt van 1 oktober tot en met 30 september.

Firma Kroon is zelf verzekerd voor eventuele schade aan uw voertuig indien veroorzaakt tijdens onze werkzaamheden.
U dient het voertuig zelf te verzekeren voor brand en diefstal.

Caravan Stalling

Wij hebben ruime plek voor uw caravan of camper, en door onze goede bereikbaarheid bent u altijd verzekerd van een fijne vakantie! Om niet te spreken van onze APK- en onderhouds service voor uw caravan. Wij zijn volledig gediplomeerd en gecertificeerd om dzez werkzaamheden aan uw caravan te verrichten. Uw Caravanstalling in Utrecht, Harmelen, Stichtse ... Caravan Stalling

Bekijk het aanbod >

Boten stalling

Uw zeilboot of kleine motorjacht kunt u zonder problemen bij ons stallen. Beschermd en droog de winter, om probleemloos weer te genieten van het volgende vaarseizoen.

Bekijk het aanbod >

Uw oldtimer?

Ook uw dierbare oldtimer staat bij ons veilig en droog, en als u weer wilt rijden, hebben wij hem zo weer voor u klaarstaan.

Bekijk het aanbod >