Kosten

Voor het stallen van uw caravan, camper, boot, en andere objecten (met uitzondering van auto’s), rekenen wij € 35.00 per m2 op jaarbasis inclusief 21% btw.

De vierkante meters worden berekend op basis van de buitenwerkse opbouwmaat inclusief fietsenrek en luifel, een eventuele disselboom word niet mee gerekend. Kleinere objecten worden inclusief dissel berekend.

Voor auto’s rekenen wij € 40,00 per maand inclusief btw. Bij langer dan 12 maanden rekenen wij € 35,- per maand inclusief btw. 

Wilt u een indicatie van uw jaarprijs?

Vul hieronder de breedte en de lengte in meters van uw te stallen object, en u weet het direct.

Breedte:


Lengte:


(Her) Bereken uw prijs


Uw jaarprijs:Let op, de gegeven kostprijs is een indicatie.
De werkelijke jaarprijs wordt door onze medewerkers bepaald. Bovenstaande geld niet voor auto's

Caravan Stalling

Wij hebben ruime plek voor uw caravan of camper, en door onze goede bereikbaarheid bent u altijd verzekerd van een fijne vakantie! Om niet te spreken van onze APK- en onderhouds service voor uw caravan. Wij zijn volledig gediplomeerd en gecertificeerd om dzez werkzaamheden aan uw caravan te verrichten. Uw Caravanstalling in Utrecht, Harmelen, Stichtse ... Caravan Stalling

Bekijk het aanbod >

Boten stalling

Uw zeilboot of kleine motorjacht kunt u zonder problemen bij ons stallen. Beschermd en droog de winter, om probleemloos weer te genieten van het volgende vaarseizoen.

Bekijk het aanbod >

Uw oldtimer?

Ook uw dierbare oldtimer staat bij ons veilig en droog, en als u weer wilt rijden, hebben wij hem zo weer voor u klaarstaan.

Bekijk het aanbod >